Lift je leven in De Bilt

Ben jij klaar voor een duurzame leefstijl? Doe dan mee met het actieprogramma Lift je Leven in gemeente De Bilt. Deelname is gratis.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

Stichting Lift stelt mensen in staat hun leefstijl duurzaam te veranderen. Juist deze tijd waarin we leven, daagt ons uit. Om anders te kijken naar de wereld om ons heen. Om bewuster om te gaan met geld en om zorg en aandacht te geven aan onszelf en aan onze gezondheid.

Ontwikkel een duurzame leefstijl

Dr. Jeanine Schreurs, woonachtig in De Bilt, heeft een unieke methode ontwikkeld om je leefstijl duurzaam aan te passen. Deze methode is goed onderbouwd en vertaald in het actieprogramma ‘Lift je Leven’.

Goed met Geld, Goed met Groen en Goed met Gezondheid

Hoe doe je dat, een duurzame leefstijl ontwikkelen? Het Lift je Leven actieprogramma bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2 ½ uur. Het programma heeft drie pijlers: Goed met Geld, Goed met Groen en Goed met je Gezondheid. Zo kun je jezelf en de wereld een beetje mooier maken.

Resultaat

In een groep met maximaal tien deelnemers ga je zelf aan de slag. Zo leer je op een eenvoudige manier je gedrag te veranderen. Je merkt al heel snel resultaat. Rianne Smit en Annie Naber begeleiden de groepen.

Bewezen effectief

De Universiteit van Maastricht heeft de Lift je Leven methode onderzocht en aantoonbare effecten vastgesteld. Zo ervaren deelnemers minder stress en waarderen zij het programma met een 8,6.

Ben jij er ook klaar voor?

Het Lift je Leven actieprogramma wordt ook in gemeente De Bilt gegeven. Je kunt hier in 2020 zelfs gratis aan meedoen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je het lesmateriaal.

Praktische informatie

Het actieprogramma Lift je leven start op dinsdagmiddag 20 oktober en donderdag 5 november voor inwoners van gemeente De Bilt. We houden ons aan de RIVM-voorschriften.

Voor meer informatie en aanmelden neem je contact op met info@stichtinglift.nl

Annie en Rianne onder een paraplu